SASSY/ART HAIR SALON

/ˈsasi/

adjective INFORMAL
#lively, #bold, and full of spirit; #cheeky.

Sassy a apărut din necesitatea de a oferi un loc special celor care îşi iubesc părul şi vor mai mult decât o tunsoare, un coafat sau o culoare nouă.

Sassy oferă consiliere stilistică înainte de a tăia. Sassy e alături de tine pas cu pas.

Sassy e mai mult decât un salon. Sassy e un vibe pozitiv, un loc unde îţi încarci bateriile, un loc unde te răsfeţi şi un loc de unde pleci zâmbind, iubindu-te puţin mai mult decât ieri.

GABRIEL BUDUŞANU

Cu peste 12 ani de experienţă în hairstyling, Gabriel Buduşanu ocupă poziţia de Senior Hairdresser în cadrul salonului. Gabriel a fost atras de ideea de a lucra cu părul încă din perioada facultăţii. După doar doi ani de experienţă în cel mai presitigios salon din Iaşi a început căutările unui stil care să îl definească şi care să îl ajute să crească. El hotărăşte că e timpul să afle mult mai multe tehnici şi secrete ale acestei meserii şi începe să studieze în cadrul celei mai prestigioase academii din lume: Academia Vidal Sassoon.

Urmează apoi o experienţă de peste 10 ani în diferite saloane din Londra unde are ocazia să lucreze cu diferite texturi de păr. Se regăseşte apoi în cadrul unui anume salon din inima Londrei, la Atelier Chelsea. În cadrul acestuia îşi perfecţionează talentul şi creativitatea, şi are şansa de a oferi lookuri noi vedetelor precum David Ginola, Giorgia Toffolo, Hugh Grant şi Eva Herzigova.

Dupa vasta experienţă acumulată, se reîntoacre în oraşul natal cu dorinţa de a aduce un aer nou, de a promova un vibe pozitiv şi de a educa şi modela la rândul lui, ucenici talentaţi alături de care să formeze o adevărată familie.

Salon Iasi

Programări

Vrei să faci o programare sau ai o întrebare?

Sună la 0746381890 sau trimite-ne un mesaj

& te com contacta noi.

Trimite un mesaj