Balayage Tehnica – TOP trend în 2020

Aveți de gând să vă stilizați părul folosind tehnica balayage pentru prima dată și nu știți nimic despre această tehnică?

Ce este Balayage?

Balayage (pronunțat bah-lay-ahge ) este o tehnică de vopsit a părului în care culoarea este aplicată manual pentru a crea aspecte naturale de lumină solară în jurul feței și la vârfuri. Se spune că își are originea în Parisul anilor 70. 

Cât durează pentru a obține părul Balayage?

Procesul de obținere a balayage variază de lungime, dar durează în medie între 2-4 ore. Fiecare hairstilist folosește propriile sale metode, dar în general procesul va urma următorii pași:

Consultare – Veți începe cu o consultație, în care discutați cu hairstilistul dumneavoastră ce doriți să obțineți, arătați-i orice imagini de referință pe care le aveți și vorbiți despre ce este posibil pe părul dumneavoastră.

Aplicație – Hairstilistul dumneavoastră vă va separa părul și va aplica culoarea cu o perie sau cu mâinile sale. Acesta poate folosi folie sau vată pentru a ține anumite secțiuni separate.

Timp de aplicare – Culoarea părului este lăsată să se dezvolte, proces care poate dura în jur de 30-40 de minute.

Clătirea –  odată ce culoarea s-a dezvoltat, aceasta va fi spălată, șamponată și evaluată de către hairstilist.

Toner – În funcție de culoarea pe care încercați să o atingeți, este posibil să aveți nevoie de un toner care să fie aplicat pentru a vă obține nuanța perfectă.

Blow uscat – În sfârșit, părul dumneavoastră va fi uscat și coafat în funcție de finisajul ales.

Poți face Balayage acasă?

Poate că ați văzut că există câteva kituri de balayage la domiciliu pe piață, dar am sugera ca balayage este cel mai bine să fie realizat într-un coafor de către profesioniști în domeniu. Avantajele apelării la un profesionist este că va putea să vă spună ce poate fi realizat pe părul dumneavoastră și va ști care sunt tonurile și unde să aplice cel mai bine culoare pentru a vă lumina fața în mod avantajos.

Balayage este potrivit pentru toate tipurile de păr / lungimi?

Funcționează atât pe părul deschis, cât și pe cel întunecat. Puteți solicita balayage la blond sau balayage pentru părul brun sau părul închis, iar culoarea dumneavoastră vă va putea adapta stilul. Păr drept sau ondulat, indiferent de tipul părului dumneavoastră, culoarea poate funcționa bine și arată excelent.

Cât durează balayage?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui stil este că nu necesită atât de multă întreținere cât și culoarea tradițională. Finisajul combinat înseamnă că puteți lăsa până la patru luni între programările la salon.

De ce tehnica Balayage este atât de populară în anul 2020?

Balayage este deosebit de popular în rândul celebrităților și este un aspect clasic pentru covorul roșu. Celebrități precum Gisele, Chrissy Teigen, Jessica Alba și multe altele au popularizat acest stil și s-a dovedit că a prins la publicul larg, fiind din ce în ce mai solicitat de către multe femei din lume.

În 2020 există o ușoară întoarcere de la aspectul balayage standard către ceva mai subtil pentru a da notă naturală 100%.

Indiferent de culoarea părului dumneavoastră, puteți prin tehnica balayage să aveți un aspect al părului dimensional, natural, sărutat de soare, care va lăsa pe toți cei care îl văd fără suflare.

După cum ați înțeles, balayage nu este doar o tendință, ci este o tehnică de mare succes. Stiliștii de top prezic ca va fi mereu un stil la modă. Dacă în cele din urmă ați decis să-l încercați vă recomandăm salonul nostru din Iași, care are o echipă profesională, iar prețurile sunt extrem de competitive.