Salon Iasi Sassy – 6 Motive pentru care sa ne alegi

  1. Salon Iasi – Sassy : Pentru ca parul tau va arata fabulous

Sassy Salon Iasi– Serviciile noastre cuprind o serie de tratamente cu produse precum faimosul Olaplex, folosit in mod special de vedete si prezentatori tv datorita luciului puternic pe care il ofera sau, masti profesionale Nashi care hidrateaza puternic parul uscat.

Chiar daca parul nu este vopsit acesta are nevoie de hidratare si de intretinere corespunzatoare. In timpul verii firul de par trebuie protejat la fel ca si pielea ta.

Vara parul se deschide la culoare in mod natural dar acest proces arde structura firului de par acesta fiind casant pe lungime. Din acest motiv incurajam clientii nostri sa aplice in salon mastile profesionale care imbraca firul de par, protejandu-l de radiatiile solare si oferind in acelasi timp luciul pe care il doresc.

  • Pentru ca oferim consiliere avizata.

Din momentul in care pasesti in salon, angajatii nostri te pot ajuta cu sfaturi in ceea ce priveste deciziile schimbarii de look. Cu toate ca iti doresti sa ai o anume culoare sau tunsoare, noi te vom sfatui si vom adapta cerintele tale la ceea ce ti se potriveste tie, culorii tenului, a ochilor si formei fetei. Suntem deschisi si sinceri pentru ca dorim ca rezultatele finale sa te avantajeze, nu sa fii o replica a unei imagini din online.

  • Pentru ca oferim un Balayage natural

Frumusetea naturala primeaza in tredurile modei internationale. Balayageul, tehnica prin care parul tau arata ca fiind “sarutat de soare” este o adevarata arta, o pictura a parului care are rezultatele dorite doar atunci cand este facuta de artisti cu experienta. La Sassy salon, in Iasi , gasesti unul din putinii maestri ai culorii, Gabriel Budusanu care stapaneste acesta tehnica cu precizie si talent deosebit.

  • Pentru ca este fresh

Complet renovat in urma cu putin timp, salonul de frumusete a fost deschis in luna Octombrie 2019. Designul leaga conceptul salonului oferind atentie la detalii si facand salonul sa aiba un look fresh, un vibe pozitiv si o experienta placuta atat pentru client cat si pentru angajati. Salonul va fi in continuua transfomare, oferind schimbari periodice ale vitrinelor, culorilor si tematicei generale in functie de sezon. Schimbarea de look face ca salonul sa prinda viata si sa transmita la randul lui o buna dispozitie celor care il viziteaza. Thank you @Goodwyn Design

  • Pentru ca are vibe bun

De cele mai multe ori simtim oamenii din jurul nostru si suntem afectati fara sa vrem de cei care ne inconjoara.

Noi, echipa Sassy, suntem in permanenta dezvoltare profesionala si emotionala, crestem gradual, invatam unii de la altii, ne ajutam reciproc si facem salonul sa creasca odata cu noi. Cresterea aduce vibeuri pozitive… pe care vrem sa le impartasim clientilor nostri.

  • Pentru ca suntem acolo unde trebuie.

Salon Iasi – Ne gasiti pe strada Logofat Taut nr17, aproape de restaurant Oscar.Dispunem de locuri de parcare alocate clientilor salonului. Este locatia ideala pentru a te relaxa, pentru a fugi de cotidian si pentru a intalni profesionisti care sa aiba grija de estetica parului prin tratamente profesionale si multa experienta in domeniu.

SALON IASI balayage iasi sassy salon hair par coafor

Va asteptam cu drag ! Programari la 0746381890