TUNS

COAFAT

CULOARE

MAKEUP

 

CULOARE:

Secolul XX aduce o explozie in comunicarea media, in arta cinematografica, asupra modei si a tunsorilor dar in mod special a culorilor aflate in trend. Ne jucam cu umbre si lumini la fel ca un artist care picteaza pe panza alba. Astazi, culoarea parului nu se mai rezuma doar la blond, roscat sau brunet, ci există mii de alte variante, nuante, umbre sau amestecuri de culori. Cu toate acestea, cele trei culori de baza sunt si vor ramane cele mai naturale si clasice look-uri in ceea ce priveşte părul, având fiecare o “poveste” în spate!

BALAYAGE:

Alaturi de ombre, balayage-ul este una din cele mai cerute proceduri in cadrul salonului datorita experientei noastre in realizarea acestuia.
Specializati in tehnica balayage, acestra tehnica este in stransa legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mana libera, similara cu un pictor ce realizeaza o opera de arta, fara a folosi folia de aluminiu, iar miscarile sunt similare celor de maturare, sau de pictare a unor tuse verticale. Astfel, tehnica ne permite obținerea unor culori naturale, a aspectului de par sarutat de soare, unde accentele de lumina discrete sunt evidentiate iar efectul final este cosiderabil mai natural decat cel obtinut in urma folosirii altor tehnici. Realizarea ei cere talent cat cuprinde, dat fiind faptul ca vorbim despre pictarea manuala a sectiunilor de par.
Balayage-ul este una din procedurile care se intretin cel mai usor. In functie de procedura de care ai optat, poti avea nevoie de un refresh al culorii radacinilor, de o nuantare o data la cateva luni sau de o ridicare a suvitelor luminoase.

OMBRE:


Ombre-ul este mai evident! Provine tot din limba franceză, idiomul modei și al frumuseții, de la cuvântul „ombre” (umbră). Tehnica e mai îndrăzneață și presupune deschiderea graduală a culorii de la rădăcină până la vârfuri. Dacă la balayage șuvițele mai light erau presărate pe toată podoaba capilară, la ombre ele încep de obicei din dreptul urechii și coboară de aici.
Aceasta tehnica poate fi aplicata parului de orice lungime, de la cel scurt, pana la cel mai lung, indiferent de varsta.Tehnica ombre este un degrade al culorii naturale sau al culorii de baza, ajungand sa fie foarte deschisa spre varfuri. O extrema de la o nuanta inchisa, la una foarte deschisa.Ombre nu inseamna trecerea brusca de la o nuanta la alta si nici radacina crescuta.Pentru a creea corect aceasta tehnica de vopsire, trecerea de la o nuanta la alta trebuie sa fie naturala, fara linii de de marcatie clare.

COUNTOURING:


O alta tehnica pe care noi o adoram este contouring. O tehnica pe care va recomandam sa o faceti doar in saloane, la o persoana care va poate ajuta cu cateva sfaturi legate de aceasta tendinta.
Contouring inseamna aplicarea unei nuante mult mai deschise in jurul fetei. Aparent, aceasta tehnica pare foarte simpla, insa nu e.
Este foarte important sa fiti sfatuite de o persoana in domeniu la efectuarea acestei tehnici, pentru ca este foarte important de unde incep aceste suvite si unde se termina.
Aceasta tehnica se face in functie de forma fetei, de lungimea parului si de zonele in care dorim luminozitate, pentru ca acolo unde vei aplica lumina, zona respectiva va devenii putin mai evidenta si atunci este foarte important unde aplici aceasta tehnica si cum.
Contouring ul se face pe orice culoare de par, fie ea si naturala, insa contrastul intre culoarea de baza si contouring sa nu fie extrem, pentru ca pierdem din naturalete.

Call Now ButtonSuna